سایت علمی و تفریحی میلاد
بهترین وبلاگ علمی و تفریحی کشور
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید. ضمن خیر مقدم به شما دوستان لطفا در نظر سنجی ما شرکت کنید و با عضویت در وبلاگ از امکانات ان استفاده کنید. لطفا ما را از نظرات خود مطلع سازید. "متشکرم"
نويسندگان
چهار شنبه 28 دی 1390برچسب:, :: 20:1 :: نويسنده : میلاد


چهار شنبه 28 دی 1390برچسب:, :: 19:49 :: نويسنده : میلاد

به دنبال افزایش محبوبیت رایانه‌های همراه نزد کاربران، کارشناسان مرکز تحقیقاتی PCworld در یک بررسی جدید نام و مشخصات 10 لپ‌تاپ برتر جهان را معرفی کردند.

EliteBook 8440w شرکت اچ‌پی: این لپ‌تاپ یک صفحه‌کلید استاندارد را در خود جای داده که برای تایپ متن‌های طولانی بسیار مناسب است. این صفحه‌کلید مهم‌ترین عامل افزایش فروش این محصول محسوب می‌شود. قیمت این محصول بین 1200 تا 1400 دلار است.

Envy 13 شرکت اچ‌پی: این لپ‌تاپ شباهت زیادی به سری رایانه‌های قابل‌حمل MacBook اپل دارد و طراحی زیبا و بدنه باریک آن باعث شده است تا عموم کاربران سراغ آن بروند. اگرچه قیمت این محصول اندکی گران است، اما زیبایی آن باعث شده است فروش بالایی در بازار داشته باشد. قیمت این لپ‌تاپ پیشرفته 1449 دلار است.

ThinkPad SL610 شرکت لنوو: این لپ‌تاپ با نام 22U-2847نیز شناخته می‌شود و برای کاربران تجاری و دانشجویان بهترین گزینه است. فناوری‌های پیشرفته و قیمت ارزان این محصول باعث شده است فروش بالایی در بازار داشته باشد. قیمت این لپ‌تاپ 899 دلار است.

MacBook Pro شرکت اپل: شرکت اپل مدل‌های مختلف سری لپ‌تاپ‌های MacBook Pro را روانه بازار می‌کند. اما مدل 15 اینچی آن با پردازنده 8/2 گیگاهرتزی بیشترین فروش را داشته است. این لپ‌تاپ که نخستین بار در ژوئن 2009 وارد بازار شد، زیبایی خاصی دارد و بسیار باریک طراحی شده است. باتری این لپ‌تاپ منحصر به‌فرد انرژی مورد نیاز کاربر را برای مدت طولانی در خود نگه می‌دارد. قیمت کنونی این لپ‌تاپ در بازارهای جهانی 1999 دلار است.

Aspire 5740G-6979 شرکت ایسر: این لپ‌تاپ ارزان که هم‌اکنون با قیمت کمتر از 750 دلار فروخته می‌شود، قابلیت‌های اجرایی مناسبی دارد و می‌تواند برای کاربرانی که فعالیت‌های پایه‌ای و معمولی را با رایانه شخصی انجام می‌دهند، بهترین گزینه باشد. سیستم صوتی ارائه شده در این لپ‌تاپ بسیار پیشرفته است.

Inspiron15 شرکت دل: این لپ‌تاپ با نام 1564 نیز شناخته می‌شود و از قدرتمندترین لپ‌تاپ‌های شرکت دل به حساب می‌آید. کارشناسان این محصول را برای کاربران حرفه‌ای مناسب می‌دانند.

ThinkPad T400s شرکت لنوو: کاربر با داشتن این لپ‌تاپ می‌تواند تمام امکانات مورد نیاز برای گشت‌وگذارهای اینترنتی، خدمات چندرسانه‌ای و انجام هم زمان چند فعالیت رایانه‌ای را در اختیار داشته باشد. خرید این لپ‌تاپ به صاحبان شرکت‌های تجاری و کارمندان توصیه می‌شود.

Studio XPS 16 شرکت دل: سری لپ‌تاپ‌های Studio شرکت دل بسیار زیبا طراحی می‌شود و این محصول نیز مانند مدل‌های پیشین خود بدنه براق و صیقلی دارد. طراحی زیبا، نمایشگر باکیفیت و قیمت مناسب این محصول مهم‌ترین عوامل در فروش بالای آن محسوب می‌شود. این لپ‌تاپ 949 دلار قیمت دارد.

Satellite U505-S2980 شرکت توشیبا: این لپ‌تاپ که ظاهر نسبتا معمولی دارد، با قابلیت‌های اجرایی خود کاربران را جذب می‌کند. برای این لپ‌تاپ یک نمایشگر مجزای لمسی نیز در نظر گرفته شده است که کار را برای استفاده از برنامه‌های داخلی آسان می‌کند. این لپ‌تاپ 992 دلار قیمت دارد.

UL80Vt-A1 شرکت ایسوس: طول عمر باتری این لپ‌تاپ بسیار زیاد است و از این رو کارشناسان آن را به کاربرانی که دائما در سفر هستند، پیشنهاد می‌کنند. این رایانه قابل‌حمل 942 دلار قیمت‌گذاری شده است.

چهار شنبه 28 دی 1390برچسب:, :: 19:47 :: نويسنده : میلاد

 

اینترنت (به انگلیسی: The Internet) را باید بزرگ‌ترین سامانه‌ای دانست که تاکنون به دست انسان طرّاحی، مهندسی و اجرا گردیده‌است. این شبکهٔ عظیم جهانی، در اواخر سال ۱۹۶۰ م و با انگیزهٔ همکاری، دسترسی چندسویه به منابع و مهارت‌های محاسباتی، و امکان‌پذیر شدن کار در زمینه‌های بین‌رشته‌ای علوم و مهندسی شروع شد. تنها از اوایل دههٔ ۱۹۹۰ است که اینترنت به صورت یک شبکهٔ همگانی و جهان‌شمول درآمده‌است. وابسته شدن تمامی فعّالیت‌های بشر به اینترنت در مقیاسی بسیار عظیم و در زمانی چنین کوتاه، حکایت از آغاز یک دوران تاریخیِ نوین در عرصه‌های گوناگون علوم، فن‌ّآوری، و به خصوص در نحوه تفکّر انسان دارد.
به بیان دیگر اینترنت مجموعه‌ای گسترده از شبکه‌ها و دروازه‌هایی است که از پروتکل TCP/IP بمنظور ارتباط با یکدیگر استفاده می‌نمایند. اینترنت، شامل خطوط ارتباطی با سرعت بالا بین گره‌های اصلی و یا کامپیوترهای میزبانی است که داده‌ها و پیام‌ها را Route می‌نماید.
سازمان‌ها، مراکز علمی و تحقیقاتی و موسسات متعدد، نیازمند دستیابی به شبکه اینترنت برای ایجاد یک وب‌گاه، دستیابی از راه دور وی‌پی‌ان, انجام تحقیقات و یا استفاده از سیستم پست الکترونیکی، می‌باشند. شواهد زیادی در دست است که از آنچه اینترنت برای بشر خواهد ساخت و خواهد کرد، تنها مقدار بسیار اندکی به واقعیت درآمده‌است.

تاریخچه ی اینترنت
40سال پیش لن كلین راك و گروهش در دانشگاه UCLA، آزمایش برروی سیستمی را آغاز كردند كه بعدها به اینترنت امروزی تبدیل شد؛ به همین مناسب در این گزارش به مرور رویدادهای تاثیرگذار در شكل‌گیری و توسعه اینترنت پرداخته شده است.
در دوم ماه سپتامبر سال 1969 دو رایانه در دانشگاه كالیفرنیا لس‌آنجلس در نخستین آزمایش شبكه نظامی آرپانت اطلاعات بدون معنی را مبادله كردند. نخستین اتصال بین دو سایت - دانشگاه UCLA و موسسه پژوهشی استنفورد در منلوپارك كالیفرنیا - در 29 ماه اكتبر همین سال انجام گرفت اگرچه این شبكه پس از دو حرف اول logon از كار افتاد. دانشگاه‌های سانتا باربارا و یوتاه بعدا به این شبكه پیوستند.
اما در سال 1970 آرپانت صاحب نخستین Node ایست كوست در بالت، برانك و نیومن در كمبریج شد و سال 1972 ری تاملینسون با انتخاب نماد @ به‌عنوان راهی برای مشخص كردن آدرس ایمیل متعلق به سیستم‌های دیگر، ایمیل را به شبكه آورد و سال 1973 نیز آرپانت در انگلیس و نروژ صاحب نخستین Nodeهای بین‌المللی شد.
سال 1974 سالی بود كه وینت سرف و باب خوان تكنیك ارتباطی به نام TCP طراحی كردند كه با فراهم سازی امكان ارتباط بین شبكه های متعدد، اینترنت واقعی را به‌وجود آورد. این مفهوم بعدا و پیش از به‌كارگیری رسمی در اول ژانویه 1983 به TCP/IP تقسیم شد.

 

تا اینكه در سال 1983 سیستم نام دامنه پیشنهاد شد. ایجاد پسوندهایی مانند com ،.gov. و edu. در اواخر این سال اتفاق افتاد و در سال 1988 یكی از نخستین ورم‌های اینترنت به نام موریس هزاران رایانه را از كار انداخت.
كوانتوم كامپیوتر سرویس كه بعدها به AOL شهرت یافت در سال 1989 سرویس امریكا آنلاین را برای رایانه‌های مكینتاش و Apple II معرفی كرد و 1990 تیم برنز لی World Wide Web را خلق كرد كه راهی برای كنترل از راه دور رایانه‌ها در مركز پژوهش هسته‌ای سازمان اروپا -سرن- بود.
در سال 1993 مارك آندرسن و همكارانش در دانشگاه ایلینویز موزائیك را ایجاد كردند كه نخستین مرورگر وب برای تركیب كردن تصاویر گرافیكی و متن در یك صفحه واحد بود و با این نرم‌افزار كه استفاده از آن راحت بود وب به سوی جهان باز شد.
سال 1994 نیز آندرسن و سایرین در گروه موزائیك شركتی را برای طراحی نخستین مرورگر تجاری كه نت اسكیپ نام گرفت تشكیل داده و توجه مایكروسافت و سایر طراحان را برای بهره‌برداری از توان تجاری وب برانگیختند. دو وكیل آمریكایی نیز هرزنامه را كه تبلیغ خدمات حقوقی آن‌ها بود به جهان معرفی كردند.
اما سال 1995 آمازون درهای مجازی خود را گشود و تصویب قانونی در آمریكا كه هرزه‌نگاری آنلاین را محدود می‌كرد.
1998 سالی بود كه گوگل از پروژه‌ای كه در خوابگاه استنفورد آغاز شده بود، تشكیل شد. دولت آمریكا نظارت سیاست‌های نام دامنه را به سازمان تخصیص نام‌ها و ارقام اینترنتی -آیكان- واگذار كرد. وزارت دادگستری و 20 ایالت آمریكا از مایكروسافت شكایت و این شركت را متهم به سوءاستفاده از موقعیت برتر در بازار برای محدود كردن رقابت نت اسكیپ و مرورگرهای دیگر كردند.
در سال 1999 نپستر اشتراك‌گذاری فایل را معروف كرد و جمعیت اینترنتی جهان از مرز 250 میلیون نفر گذشت. سال 2000 هم سالی بود كه رونق اقتصادی dot-com دهه 90 با تنزل شركت‌های فن‌آوری دچار فروپاشی شد و Amazon.com ، eBay و سایت‌های دیگر در یكی از نخستین استفاده گسترده از حمله داس كه با روان كردن ترافیك غیرواقعی مشاهده سایت را غیرممكن می‌كند، از كار افتادند.
سال 2002 جمعیت اینترنتی جهان از مرز 500 میلیون نفر گذشت و در 2004 مارك زوكربرگ فیس بوك را در دانشگاه هاروارد پایه‌گذاری كرد و 2005 سایت اشتراك گذاری ویدیوی یوتیوب راه‌اندازی شد تا جمعیت اینترنتی جهان در سال 2006 از مرز یك میلیارد نفر عبور كند.
2007 هم سالی بود كه اپل آیفون را معرفی كرد كه دسترسی بی‌سیم به اینترنت را به میلیون‌ها نفر معرفی كرد و در سال 2008 جمعیت اینترنتی جهان از مرز 1.5 میلیارد نفر و جمعیت اینترنتی چین از مرز 250 میلیون نفر گذشت و آمریكا را به عنوان دارنده بیشترین كاربران اینترنت پشت سرگذاشت. همچنین طراح نت اسكیپ به عمر این مرورگر خاتمه داد با این حال فایرفاكس كه از این مرورگر ریشه گرفته همچنان قدرتمند است. شركت‌های هواپیمایی بزرگ به‌كارگیری خدمات اینترنت در هنگام پرواز را شدت بخشیدند.
سرانجام سیاتل پست اینتلیجنسر در سال 2009 نخستین روزنامه بزرگ تمام اینترنتی شد و گوگل طراحی سیستم عامل رایانه‌یی رایگان مبتنی بر اینترنت را اعلام كرد و دنیای فن‌آوری همچنان در این عرصه هرروز شاهد خلق ابداعات و اتفاقات جدیدتر است.
 
چهار شنبه 28 دی 1390برچسب:, :: 19:43 :: نويسنده : میلاد

جدید ترین مطالب علمی وکشف شده .

۱.آیا میدانستی که با نگاه کردن به گوش جانوران می توان پی به تخم گذار بودن و یا بچه زا بودن آنها ببریم بدین صورت که تخم گذاران گوششان ناپیدا و بچه زایان گوششان نمایان است تنها در این مورد یک استثنا وجود دارد و آن نوعی افعی بچه زا است که گوشش دقیق پیدا نیست

۲.آیا میدانستی که مغز بیشترین انرژی را در بدن مصرف می کند بدین دلیل است که گرمتر از سایر نقاط بدن میباشد

۳.آیا می دانستی که هر روز ۱۵۰ نفر در آمریکا جان خود را در حوادث رانندگی از دست میدهند

۴.آیا میدانستی که موشهای کانگروئی هرگز آب نمی نوشند

۵.آیا میدانستی مساحت استان خراسان ۱۷ برابر کشور کویت است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

۶.آیا میدانستی کانال سوئز در سال ۱۸۶۹ میلادی ساخته شده است و طول آن به ۱۶۲ کیلومتر می رسد

۷.آیا می دانستی انجیر خشک ۶ برابر از انجیر تازه مقویتر است

۸.آیا میدانستی که قله دماوند بیست و سومین قله بلند جهان است.

۹.آیا میدانستی که سالانه ۸۶ میلیون نفر به تعداد جمعیت جهان افزوده میشود 

۱۰.آیا میدانستی که در فصل تابستان در کشورهای ایسکاندیناوی چون سوئد و نروژ فقط یک ساعت خورشید غروب میکند و حتی در بعضی نقاط حتی یک ساعت هم غروب نمیکند  

۱۱.آیا میدانستی که مساحت دریاچه خزر ۴ برابر مساحت استان اصفهان است

۱۰.آیا میدانستی که بیش از سه هزار نوع نعناع در جهان وجود دارد ولی تاکنون فقط ۸۰ گیاه آن را در کتابهای تغذیه و داروسازی بکار برده اند

۱۰.آیا میدانستی که بطور متوسط نوزادانی که از مادران سیگاری متولد می شوند ۲۵۰ گرم کمتر وزن دارند و قدشان کوتاهتر است 

۱۰.آیا میدانستی که استان کرمان که دومین استان وسیع ایران است دو برابر کشور بلغارستان است

۱۰.آیا میدانستی که کلمه فارسی پرتقال بصورت پرتگال است و زادگاه اصلی پرتقال کشور چین میباشد و حدود ۱۱۰ سال پیش به ایران وارد شد

۱۰.آیا میدانستی که با وجود پیشرفتهای علمی هنوز برای زیست شناسان و دانشمندان ساختمان عسل کشف نشده است

۱۰.آیا میدانستی که ۹۰ درصد از جمعیت جهان در نیمکره شمالی کره زمین زندگی میکنند

۱۰.آیا میدانستی که درخت خرمای نر هرگز میوه نمی دهد

۱۰.آیا میدانستی که نمی شود روی فلز چدن حکاکی کرد

۱۰.آیا میدانستی که در سال ۴۷ میلادی فقط ۱۷۰ هزار نفر در جهان تلوزیون داشتند

۱۰.آیا میدانستی که کویر لوت چهاردهمین کویر وسیع دنیا میباشد

۱۰.آیا میدانستی که  مساحت آن به بیش از ۹۵۰۰۰ کیلومتر مربع می رسد یعنی بیشتر از دو برابر مساحت کشور سوئیس

۱۰. آیا میدانستی که زنبورهای عسل کندوهای خود را با دقت یک دهم میلیمتر می سازند آنها از کرکهای لامسه خود بعنوان وسیله اندازه گیری استفاده میکنند

 

چهار شنبه 21 دی 1390برچسب:, :: 20:3 :: نويسنده : میلاد

 

 

برای مشاهده بر روی ادامه مطلب کلیک کنید.......



ادامه مطلب ...


خیل زیادی از هواداران منتظر عرضه ی اولین گوشی ویندوز نوکیا پس از جنجال آفرینی در طی سخنرانی “burning platform” شرکت در مراسم معرفی گوشی Lumia 800 بوده اند . سخنران این بخش ، Stephen Elop ، مدیر کل نوکیا و منظور از سیستم عامل منسوخ شده ، Symbian بود .



همچنان که نوکیا در حال یک شروع جدید است ، Lumia 800 هم مانند شرکت به گذشته نگاه نمی کند و یک طرح جدید را ارائه می دهد . به طور قطع این گوشی فراتر از انتظارها است . گرچه سایه ی شرکت همچنان بر روی آن سنگینی می کند و مردم در بیرون منتظر عرضه ی آن هستند - مخصوصا کاربران وفادار نوکیا - که استفاده از سیستم عامل Windows Phone را به استفاده از سیستم عامل MeeGo ترجیح می دادند .

اما تصمیم گیری در جای دیگری صورت می گیرد . وظیفه ی گوشی N9 این بود که طراحی بسیار خیره کننده ی خود را با Lumia 800 به اشتراک بگذارد . که البته تصمیم خوبی از طرف نوکیا بود . این امر موجب یک شروع عالی از طرف شرکت شد .



صفحه ی نمایش حدود 0.2 اینچ کوچکتر شده و 54 پیکسل نیز از طول آن کم شده تا فضای مناسب را برای دکمه های لمسی فراهم نماید . همچنین دوربین دوم نیز که به صورت نامتعارفی تعبیه شده بود به خوبی ناپدید شده است . اما هنوز کیفیت تصویری در صفحه ی نمایش بدون تغییر باقی مانده است و ما دوست داشتیم که صفحه ی AMOLED را در این گوشی ببینیم . 



ادامه مطلب ...
دو شنبه 12 دی 1390برچسب:, :: 20:8 :: نويسنده : میلاد

با سلام

از این به بعد شما میتوانید به ایمیل خود وبلاگ نظرات را ارسال کنید.

ایمیل جدید:orginal.lxb74@yahoo.com

 

 

 

 

 

"متشکرم" 

پيوندها


ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 22
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 25
بازدید ماه : 48
بازدید کل : 70889
تعداد مطالب : 105
تعداد نظرات : 15
تعداد آنلاین : 1



فروشگاه اينترنتي ماركت
کد پیغام خوش آمدگویی ابزار وبلاگنویسی
ابزار وبلاگنویسی >